Stolte gazeller

Erhvervsavisen Børsen har kåret Hinnerup Net A/S som Gazellevirksomhed – på baggrund af en dokumenteret sund og bæredygtig udvikling i virksomheden over en længere periode.

Særlig i en tid hvor “finanskrise” er blevet et hverdagsord, er det naturligvis noget vi i høj grad er stolte af, og som vi håber at kunne leve op til også fremadrettet.

Vi tager det som en cadeau til vores medarbejdere, kunder og øvrige samarbejdspartnere, der har båret vores strategi om langsigtede samarbejder, baseret på exceptionelle kompetencer ud i livet – med overbevisende success.

Med det som afsæt, forventer vi også fremadrettet at kunne understøtte og videreudvikle den base af viden og færdigheder inden for vores virkefelt der har bragt os hertil. Vi glæder os til også de næste mange år at være en værdifuld støtte og foretrukken samarbejdspartner for vores kunder.

En tanke om "Stolte gazeller"

Der er lukket for kommentarer.