Tavlemagneter behøver ikke være kedelige

Jeg har længe haft mig en 1.33 gHz T-Bird Athlon AMD processor tavlemagnet jeg lavede tilbage i universitetstiden. Det var på daværende tidspunkt muligvist den absolut dyreste tavlemagnet i verden, svarende til en værdi af omkring 3-4.000 kroner. CPU’en var sprit ny men desværre defekt ved levering, og jeg fik en ny tilsendt uden beregning til “lynet” (min første studie-pc).

Det er egentligt ganske nemt. Find en CPU, en anden chip, eller en del af en print-plade og sav løs. Lim så en neodymium magnet fast på bagsiden med sekundlim – og voilà: Et styk ganske dekorativ og anderledes tavlemagnet er skabt.

Samlingen blev udvidet her i dag, da jeg under oprydning i vores skur herhjemme fandt et gammelt ATI Rage Pro turbo AGP grafikkort.

Så nu pryder både en 1.33 gHz T-Bird Athlon AMD CPU, en ATI 3D Rage Pro Turbo GPU samt 4 stk GM72V161621 SDRAM chips firmaets whiteboardtavle.

Spast!